Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
24 april 2024
Agenda

Algemene informatie - Land Veno Actueel

Land Veno Actueel is dé online nieuwsvoorziening voor en van Sint Jansklooster en Vollenhove, in de volksmond ook wel bekend als Stad en Land Veno. Ons nieuwsmerk wil een betrouwbare, toonaangevende, informerende en amuserende rol vervullen in de lokale samenleving. De redactie streeft ernaar om spraakmakende en respectvolle content te bedenken, vergaren, realiseren en bewerkstelligen. Dit doen wij samen met een team van verslaggevers, columnisten, redacteuren en fotografen. Samen werken wij aan een professionele, laagdrempelige en gevierde nieuwsvoorziening voor Sint Jansklooster, Vollenhove en bijbehorende buurtschappen.

Deze website is in 2020 opgezet door Robert Jansema, eigenaar van Jansema Media. Daarnaast valt Land Veno Actueel onder dezelfde uitgever als Zwartsluis Actueel en Genemuiden Actueel en kent het nauwe samenwerking met Hasselt Actueel. De hoofdredactie erkent en hanteert de Bijbel, Gods Woord, als richtsnoer. Voor alle genoemde data op deze website geldt Deo volente.

Adverteren met uw bedrijf of evenement op Land Veno Actueel? Met een advertorial of advertentie bereikt u voor een relatief klein bedrag een grote doelgroep in De Kop van Overijssel. Adverteerders bereiken dagelijks niet alleen honderden mensen op Land Veno maar zorgen er ook voor dat de omgeving een betrouwbare nieuwsvoorziening heeft. Met onze redactie en externe professionals kunnen wij op een bredere manier wat voor uw bedrijf of stichting betekenen in Hasselt, Zwartsluis, Sint Jansklooster, Vollenhove en Genemuiden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de uitgever via info@jansemamedia.nl of door telefonisch te appen of bellen met Robert Jansema via 06 3607 3878.