Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
9 maart 2021
Agenda
Active

Cheque voor radiomakers TVDM

Geplaatst op: 2 december 2020

Bijna 900 donateurs hebben afgelopen weken een donatie gedaan aan radiozender Tik van de Meule nadat de studio in vlammen op ging. Gisteravond kregen ze de cheque ter waarde van 29611,00 euro overhandigd van initiatiefnemer en luisteraar Jacob Nijenhuis. 

Op 31 oktober vloog de keet ’s nachts in brand waardoor alle apparatuur en vinylplaten onbruikbaar werden. De kostenpost liep al snel op tot meer dan 70.000 euro. Na het opzetten van de doneeractie deed men massaal een duit in het zakje om hun favoriete piratenstation de lucht in te krijgen. Met deze cheque gaat dat zeker lukken voor de jongens uit Sint Jansklooster.

Hendri op de Haar namens TVDM: “Iedereen die ons geholpen heeft willen wij bedanken.. Wat een steun, tijdens de overhandiging toch weer een kippenvel momentje beleefd, grandioos!! Wij gaan er als TVDM orgaan voor zorgen dat alles een goed plekje krijgt en dat we in de toekomst een ieder blij kunnen maken met de muzikanten en de instrumentaaltjes. Iedereen geweldig bedankt.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Leistra