Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
28 februari 2024
Agenda
Active

Zwartsluis heeft nu eigen puzzelbank!

Geplaatst op: 4 december 2020

De Puzzelbank in Zwartsluis is open. Vanaf deze week kan men bij SamSam langskomen om een puzzel in te ruilen en een nieuw exemplaar mee te nemen. Leontien Voorsluijs kwam vorige week op het idee om de Puzzelbank op te zetten, daarop brachten tientallen Sluzigers een oude puzzel naar de winkel.

De Puzzelbank is ontstaan tijdens de tweede corona-lockdown. Doordat we zoveel mogelijk thuis moesten blijven maar het weer er niet naar was om buiten in de tuin te genieten van de zon ging de verkoop van puzzels nog harder dan tijdens de eerste lockdown. Fabrikanten kunnen de vraag niet bijbenen en er ontstaan tekorten in de winkels. En dat terwijl de meeste mensen een puzzel zelden een tweede keer in korte tijd maken. Het idee van de Puzzelbank was geboren: ruil eenvoudig je puzzel om voor een “nieuwe” en help daarmee ook de winkeliers die fungeren als Puzzelbank met extra toeloop.

Sluzigers die graag gaan puzzelen zijn van harte welkom aan de Stationsweg 22.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra