Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
3 februari 2023
Agenda
Active

Haal de smaak van Hotel Zwartewater in huis

Geplaatst op: 17 december 2020

(Adv.) Voor culinaire genieters zijn het smakeloze tijden… En voor onze kok Harry ook! Om toch ambachtelijk te kunnen bakken, braden, grillen, stomen, smoren en stoven kwam hij met dé oplossing. Ambachtelijk bereide smaken die u op Eerste en Tweede Kerstdag in huis kunt halen.

Kerstontbijt

Verse Jus d ‘orange, een gekookt eitje en diverse lekkernijen: van mini kerststol tot fijne vleeswaren en zoet beleg. Met verse fruitsalade en bonbons als heerlijke extraatjes.

Kerstbrunch

Verse jus d’orange, een heerlijke bospaddenstoelensoep en diverse lekkernijen: van vers kerstbrood tot fijne vleeswaren en gerookte zalmfilet. Met piccolo prosecco en panna cotta als passend sluitstuk.

Kerstdiner

Heerlijke soepen en een knapperig stokbroodje vooraf. Warme vis- en vleesgerechten met verse salades, rauwkost en diverse garnituren van groente en aardappeltjes als hoofdgerecht. En een verrassend dessert.

Huisgemaakte salades

Ook kunt u bij ons weer de ambachtelijk huisgemaakte salades bestellen. Een Huzarensalade, Zalmsalade of uitgebreide Hors-d ‘oeuvre rijkelijk gegarneerd, heerlijk als bijgerecht bij een diner of ‘s avonds bij de borrel. Compleet met stokbrood, kruidenboter en tapenade.

Meer informatie over de kerstarrangementen van Hotel Zwartewater? Ga naar https://www.hotelzwartewater.nl/nl/06-kerst/.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Leistra