Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
1 mei 2024
Agenda
Active

V.H.K. organiseert 16 januari online bingo

Geplaatst op: 4 januari 2021

Ook in tijden waarin sociaal contact geen vanzelfsprekendheid is, wil V.H.K. voor verbinding en vermaak zorgen. Daarom organiseert de voetbalvereniging uit Sint Jansklooster op 16 januari een online bingo voor zowel kinderen als volwassenen.

Van een geheel verzorgd etentje tot een fraaie tuinbank. Dankzij de sponsoren, die ook in deze moeilijke tijden hun trouw aan de club blijven tonen, is de activiteitencommissie erin geslaagd vele aansprekende prijzen aan te bieden.

Voor de kinderen begint de bingo op 16 januari om 15.30 uur. Zij kunnen drie rondes meespelen met zoveel boekjes van 3,- euro per stuk als ze willen. Voor de volwassenen gelden dezelfde regels, alleen worden voor hen vier rondes georganiseerd, betalen zij 5 euro per boekje en vangt hun eerste bingoronde om 20.00 uur aan.

Opgeven kan tot en met vrijdag 8 januari via ac@svvhk.nl. Na aanmelding ontvangt u een mail met instructies over het ophalen van de boekjes, de betaling en de wijze waarop u deel kunt nemen. De club wenst iedereen alvast veel spelplezier!

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra