Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
1 december 2022
Agenda
Active

Ook Nightstore klaar voor Ruiten Koopjes Route

Geplaatst op: 20 februari 2021

(Adv.) Komende week houdt de Genemuider Ondernemers Vereniging de ‘Ruiten Koopjes Route’. Winkeliers hebben dan een ruim assortiment producten in de etalage liggen. Men kan vervolgens via instructies op de poster bij de desbetreffende zaak de gewenste spullen bestellen.

Ook The Nightstore doet mee. “We hebben onder andere prachtige dekbedovertrekken in de aanbieding deze week. Men kan de gewenste bestelling doorgeven en die komen we vervolgens graag bezorgen. We hebben de voor- en najaarscollectie 2020 nog niet kunnen uitverkopen. Dit is dus een uitgelezen kans. Ook is het mogelijk om een selectie door te geven om deze thuis te kunnen bekijken. Buiten de voorraad in de etalage hebben we ook een nieuwe collectie. Men kan een voorkeur aangeven om vervolgens een tas met stalen en foto’s thuis te ontvangen”, aldus Jacob Bakker van The Nightstore.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Leistra