Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
18 mei 2024
Agenda
Active

Corsogroep Tjakan bouwt ook dit jaar niet aan ‘Op Stoom’

Geplaatst op: 20 april 2021

Tjakan met haar creatie in 2019.

Corsogroep Tjakan Vollenhove trekt haar onderwerp terug. De creatie ‘Op Stoom’, welke eigenlijk al in 2020 gerealiseerd zou moeten worden, zal ook in 2021 niet op het parcours verschijnen.

De groep laat weten: “Na overleg tussen de ontwerpcommissie en ontwerper Rick Smit zijn wij tot deze conclusie gekomen. Over precies 130 dagen is het Corso in Vollenhove. Door alle onzekerheden en maatregelen die er momenteel nog zijn, is het lastig om te kijken wat de mogelijkheden voor dit jaar zijn. Om te voorkomen dat ons ontwerp ‘Op Stoom’ niet door de straten van Vollenhove rijdt, zoals wij in gedachten hebben, laten wij het ontwerp nog een jaartje in de kast staan. Wij hopen in 2022, als de maatregelen het toelaten, dit ontwerp wel te realiseren. Ondanks dit gaan wij proberen om in 2021 toch een dahlia-creatie te bouwen. De ontwerpcommissie op zoek naar een nieuw ontwerp voor 2021”

Het is nog onduidelijk in welke vorm het Corso Vollenhove dit jaar doorgaat. Woensdag 21 april hakt de organiserende VVVV de knoop door.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra