Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
5 mei 2024
Agenda
Active

VVD komt met lijsttrekker, Jeroen Ziel positief over eventuele nieuwe termijn

Geplaatst op: 21 mei 2021

Op 19 mei 2021 is tijdens de Algemene Leden vergadering VVD afdeling Steenwijkerland Miriam Slomp-Dekkers voor de tweede termijn gekozen als lijsttrekker voor de Gemeenteraadsverkiezingen 2022. De VVD is daarmee de eerste partij in de gemeente die een lijsttrekker aanwijst.

Alle aanwezige leden stemden unaniem in. Ze wordt binnen de partij geprezen om haar inzet in de huidige raadsperiode, waarbij zowel het lokale VVD programma, de grondbeginselen van de partij en behoefte van de maatschappij behartigd worden. “Als bestuur zijn we erg trots op haar, de fractie en wethouder in wat ze met elkaar bereikt hebben tot dusver”, aldus Johan Terpstra.

Miriam vertelt: “Ik heb er veel zin! Ik hou van Steenwijkerland, met haar prachtige natuur en haar eigenzinnige, hartelijke en ondernemende mensen, die actief betrokken zijn bij hun gemeente. Ik ben trots op deze gemeente. In de gemeenteraad worden besluiten genomen die mensen in het dagelijkse leven raken, het effect is zichtbaar en daar zet ik mij graag voor in. We hebben de afgelopen jaren al veel bereikt, maar er is ook nog veel te doen, daar lever ik graag een bijdrage aan; om na de coronacrisis Steenwijkerland weer economisch en sociaal maatschappelijk sterker te maken. Ik verheug mij op de campagne; we gaan deze zomer samen met de leden een verkiezingsprogramma maken en iedereen is welkom om hiervoor input aan te leveren.”

In november zal duidelijk worden hoe de lijst eruit komt te zien voor VVD Steenwijkerland. Jeroen Ziel uit Sint Jansklooster, raadslid voor de liberalen, staat open voor een nieuwe periode in de raad. Al benadrukt hij dat dit najaar pas meer duidelijk wordt over eventuele kandidaatstelling.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra