Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
2 mei 2024
Agenda
Active

Kledingactie De Voorpoort levert mooie schommel op

Geplaatst op: 4 juni 2021

Via de Bag2School actie heeft De Voorpoort in Vollenhove weer flink wat zakken met kleding in ontvangst mogen nemen. Dankzij die actie is er nu een mooie nestschommel gekocht.

“Bij deze willen we dan ook iedereen die wat ingeleverd heeft ontzettend bedanken. We hebben met elkaar heel wat kilo’s kleding ingezameld en hiermee 200,00 euro opgehaald. Daarnaast hebben we natuurlijk ook het goede doel Bag2School geholpen, een mooie win-win situatie dus”, aldus de school.

“Wij zijn blij dat het wederom een succes was. Het geldbedrag van deze actie is ook weer toegevoegd aan de spaarpot voor een leuke nestschommel op het schoolplein. Deze nestschommel is dus mede dankzij de Bag2School actie mogelijk gemaakt en is afgelopen week geplaatst. Zoals verwacht, is het nu al een heel groot succes”, vertelt het personeel.

Aangezien het schoolplein een openbare speelplek is, is de nestschommel dus niet alleen voor de kinderen van OBS de Voorpoort maar voor alle kinderen uit Vollenhove. In het najaar heeft De Voorpoort haar volgende inzamelingsactie. “We hopen dat u ook dan uw zak(ken) weer naar De Voorpoort brengt en zo meehelpt om samen weer een fantastische inzameling neer te zetten. Graag tot dan”, besluit men.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra