Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
2 mei 2024
Agenda
Active

Eventing levert Julia Vermue eerste plaats op

Geplaatst op: 31 augustus 2021

Julia Vermue met Hamlet's Comet

Afgelopen week hebben de ruiters en amazones van Paardensport Vereniging Vollenhove (PSV) weer goede zaken gedaan in de regio. Naast de nodige punten zijn er ook prijzen in de wacht gesleept.

Vorige week zaterdag reed Noah Noaberman mee op de Hippiade, het NK dressuur in de klasse L2 – DE. Tijdens de proef kwam er niet helemaal uit wat met inrijden wel lukte. Noah en haar pony Joep zijn een ervaring rijker.

Zaterdag kwam Dennis Bijma aan de start met zijn pony Anjershof Peggy op de Welsh Sportdag in Harich. In de klasse B – DE springen wist Dennis beide parcoursen beslag te leggen op de 2e prijs met 75,5 stijlpunten.

In Norg werd er Eventing gereden. Julia Vermue maakte haar debuut in de klasse BB met haar paard Haley’s Comet. Een goede dressuurproef, een foutloze cross en een foutloos springparcours leverde haar een eerste prijs op.

Dianne Romkes kwam ook aan de start in Norg met haar paard Denver. In de klasse B reed ze een dijk van een dressuurproef met maar liefst 218,5 punten, daarnaast legde ze het springen en de cross foutloos af. Een tweede prijs was het resultaat.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra