Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
28 juni 2022
Agenda
Active

Volleybalmeiden pakken kampioenschap

Geplaatst op: 27 december 2021

De meiden van VVSA N4-2 zijn kampioen geworden. Vorig jaar waren ze al de nummer 1 in de CMV niveau 3 maar helaas werd die competitie vroegtijdig, zonder officiële kampioen, beëindigd. Dit jaar is het dan toch gelukt op niveau 4. 

Ook nu kon helaas de laatste speeldag niet doorgaan en zijn er tussentijds enkele wedstrijden uitgevallen wegens corona. De volleybalbond heeft daarom de puntentelling aangepast zodat er wel een eerlijke uitslag opgemaakt kon worden. Diegene met het hoogste wedstrijd quotiënt zou dit keer kampioen worden. Voor het N4-2 team bestaande uit Annalynn Bovendeur, Thara vd Belt, Kyra Knobbe, Ilse Mooiweer en Liz vd Brink olv. trainer/coach Martine de Vries en Martijn Mooiweer veranderde dit gelukkig niets in de uitslag. Zij hebben door hun uitmuntende prestatie de gehele competitie op de eerste plaats gestaan. Het kampioenschap is goed gevierd met patat en presentjes.

In de CMV niveau 4 najaarscompetitie speelden drie teams van VVSA mee, die allemaal goed hebben gepresteerd. Team N4-1 is als tweede geëindigd en team N4-3 als vijfde.

Gepubliceerd door Bas Jansen
Leistra