Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
29 april 2024
Agenda
Active

Gemeente zoekt leden voor Testpanel

Geplaatst op: 31 maart 2022

Nieuwsartikelen, e-mails, brieven, formulieren. Gemeente Steenwijkerland deelt veel informatie met inwoners. De gemeentelijke communicatie moet voor iedereen te begrijpen zijn. Niemand zit te wachten op een onleesbare brief of e-mail. De gemeente wil graag samen met inwoners hieraan werken. En vindt de mening van inwoners belangrijk. Inwoners kunnen zich daarom aanmelden voor het nieuwe Testpanel. 

Het Testpanel wordt een groep inwoners die meedenkt over hoe de gemeente duidelijke brieven, e-mails en andere teksten kan schrijven. Maar ook bijvoorbeeld formulieren op de website uitprobeert. Het Testpanel is voor jong en oud. Voor mensen die moeite hebben met schrijven. Maar ook voor mensen die juist iets met taal hebben. De gemeente vindt het belangrijk dat alle inwoners kunnen meedenken en meepraten. Iedereen kan meedoen. Samen met inwoners verbetert de gemeente haar dienstverlening.

Inwoners kunnen zich aanmelden voor het Testpanel via www.steenwijkerland.nl/testpanel. Bellen kan ook, telefoonnummer 14 0521.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra