Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
21 september 2023
Agenda
Active

Verkoop tribunekaarten Corso Klooster in volle gang

Geplaatst op: 6 augustus 2022

Dit jaar geen kaartjesverkoop aan de kassa, maar enkel online. (foto: Wilko Visscher)

Ook dit jaar zijn er langs het hele corsoparcours in Sint Jansklooster weer tribuneplaatsen te vinden. Twee weken voorafgaand aan het corso is 50 % van de tribuneplaatsen inmiddels online gereserveerd.

Volgens penningmeester Rinus Stam, die ook de coördinatie van de ticketverkoop doet, valt het op dat de meeste tribunekaarten worden gekocht door mensen die ook normale entreetickets voor het corso bestellen; dit betreft dus voornamelijk mensen die geen lid zijn van de Christelijke Oranje Vereniging (COV).

Stam verwacht dat de tribunes in de komende twee weken snel uitverkocht raken en hij wil dan ook graag juist een extra oproep doen aan alle leden van de COV om even op de plattegrond in de webshop te kijken en een plaats op een van de tribunes te reserveren; op dit moment zijn er nog plaatsen beschikbaar op een aantal tribunes.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Leistra