Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
9 december 2023
Agenda
Active

Nieuwe uitbaters gezocht voor voormalig Seidel

Geplaatst op: 19 september 2022

Het pand waar restaurant Seidel tot afgelopen voorjaar in gevestigd was, wordt opnieuw een horecagelegenheid. Dat is althans de wens van de pandeigenaar: vereniging Henrick de Keyser. Deze organisatie heeft horecamakelaar Van der Weerd in de hand genomen om een nieuwe uitbater te zoeken.

Na ruim 170 jaar viel eerder dit jaar het doek voor Seidel wegens betalingsachterstanden. Vereniging Hendrick de Keyser meldt dat er al meerdere gegadigden zijn om het pand met bovenverdieping te huren. Toch wil de eigenaar niet de eerste de beste huurder in het voormalige raadhuis hebben. Men kijkt ondermeer naar de haalbaarheid van de plannen én vindt het belangrijk dat een horecabaas hart heeft voor het eeuwenoude pand. Deze winter worden gesprekken gevoerd met belangstellenden zodat de meest geschikte ondernemer er komend voorjaar kan beginnen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Leistra