Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
29 april 2024
Agenda
Active

Meer-BSO breidt uit met een BSO plus (extra)!

Geplaatst op: 20 oktober 2022

(Adv.) Op onze bijzondere locatie in Marknesse is er het dierenpark Meerzoo met een buitenschoolse opvang. Vanaf nu bieden wij hier naast reguliere opvang ook een BSO plus. Hiermee bieden wij ook aan kinderen die wat extra aandacht nodig hebben een leuke dag in het dierenpark.

De kinderen die na schooltijd naar Meer-BSO komen mogen helpen met het verzorgen van de dieren zoals de paarden en nandoes, ze kunnen knuffelen met de knaagdieren, paarden, ezels en voor de echte waaghals gaan we lopen met de uilen of naar de slangen! Ook is er een indoor- en outdoor speelgelegenheid en worden er nog veel meer activiteiten gedaan. Met de BSO plus kan uw kind al deze leuke activiteiten doen met extra aandacht van onze professionele begeleiding. Al met al een unieke en kleinschalige BSO voor elke dierenliefhebber vanaf 4 jaar oud!

Bij interesse kan er altijd contact opgenomen worden voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Voor meer informatie over Meer-BSO, neem een kijkje op www.meer-bso.nl of neem gerust contact -met ons op via info@meerbso.nl of 0527-204495 of 06-22103933.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra