Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
29 april 2024
Agenda
Active

Nina van der Linde wint fotowedstrijd van ijsclub

Geplaatst op: 26 november 2022

De ijsclub had nog wat goed te maken, de publieksprijs van de fotowedstrijd uit 2021 moest nog gekozen worden door de leden. Dit werd gedaan op de laatstgehouden vergadering

 De leden van ijsclub Nooitgedacht moesten nog steeds hun mooiste foto kiezen. Omdat in 2021 door de coronapandemie niets georganiseerd kon worden had de ijsclub een fotowedstrijd georganiseerd onder de naam “Winterse beelden 2021”.

Er zijn toen uit de 65 inzendingen wel de drie mooiste foto’s gekozen door een vakjury maar nog geen publieksprijs. Dat kon niet eerder omdat ook vorig jaar de pandemie roet in het eten gooide en er zodoende geen vergadering gehouden kon worden.

Dat werd nu op de jaarvergadering gedaan door de aanwezige leden. Uit de tien beste foto’s werd het mooiste plaatje gekozen. De winnaar werd Nina van der Linde met haar foto van het lindenlaantje dat leidt naar het zogenoemde ‘Berghuisje’ in Kadoelen. Op de foto staan de lindebomen als poortwachters in het gelid om de bezoeker te begeleiden naar het bergje. De witte sneeuw bedekt alle vuiligheid. Er straalt een serene rust uit van het plaatje, iets wat wij in deze tijd vaak missen.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra