Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
21 juni 2024
Agenda
Active

Kerken geopend tijdens kerstwandeling door Vollenhove

Geplaatst op: 10 december 2022

Foto: Nick van Dokkumburg

De gezamenlijke evangelisatiecommissie nodigt belangstellenden uit voor een sfeervolle kerstwandeling. Op zaterdagavond 10 december tussen 19.00 en 20.30 uur zijn de deuren van de vier kerken in Vollenhove geopend voor de Kerstwandeling 2022.

De volgende kerken openen hun deuren: de Mariakerk, de Rooms Katholieke Kerk, de Gereformeerde kerk Vrijgemaakt en de Grote Kerk. In de kerken kunnen bezoekers luisteren naar en genieten van prachtige kerstmuziek en kerstliederen, gespeeld en/of gezongen door verschillende koren en muziekgroepen uit de omgeving.

De avond wordt afgesloten met samenzang en een miniconcert van 20.45 tot 21.15 uur in de Grote Kerk door Vollenhoofsch Fanfare.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra