Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
22 maart 2023
Agenda
Active

Beginnerscursus voor survivalrunners

Geplaatst op: 24 februari 2023

Lijkt het jou leuk om in touwen te klimmen, door sloten te banjeren en te strijden tegen de elementen water, wind en temperatuur? Meld je dan aan voor de beginnerscursus survivalrun en ontdek of deze sport wellicht iets voor jou is!

De beginnerscursus start op donderdag 8 september en wordt gegeven op de trainingsbaan van de Trainingsgroep Survivalrun Vollenhove (TSV). Je leert in 6 trainingen de beginselen van de survivalrun. Zo leer je onder andere hoe je een voetklem moet zetten, wat de techniek is voor de apenhang en hoe je een swingover kunt doen.

Heb je de smaak te pakken na de beginnerscursus en wil je meer leren? Dan kun je doorstromen naar de trainingsgroep voor volwassenen op maandagavond.

Heb je interesse? Meld je dan snel via www.tsvollenhove.nl/beginnerscursus-volwassenen. Er zijn maximaal 15 plekken beschikbaar. Minimum leeftijd om deel te nemen is 15 jaar.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Leistra