Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
23 april 2024
Agenda
Active

Vacature: Monteurs/ Werkploeg

Geplaatst op: 14 maart 2023

(Adv.) Gezocht: Monteurs met twee rechterhanden, spierballen en aanpakkersmentaliteit. Aanrijdbeveiliging Nederland in Genemuiden is ter uitbreiding van het montageteam naar minimaal twee montagemedewerkers (die samen een werkploeg vormen). Als montagemedewerker ga je, samen met je collega, in een nette bedrijfsbus op pad om aanrijdbeveiliging te plaatsen in- en rondom bedrijfsterreinen.

De werkzaamheden zijn divers, maar als jij twee rechterhanden en een portie spierballen meebrengt, begeleiden we je hier graag in. Dit is wat je collega’s zeggen over werken bij Aanrijdbeveiliging Nederland: ‘Uitvoeren van mooie werken door heel het land; prachtig.’

Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Of ken je iemand? Laat het ons weten! Bekijk hier de volledige vacature. Bel voor meer informatie met 038 8200 404  of mail marouscha@aanrijdbeveiligingnederland.nl

Ook uw vacature onder de aandacht brengen in Noordwest-Overijssel? Genemuiden Actueel, Hasselt Actueel, Zwartsluis Actueel en Land Veno Actueel zijn daarvoor dè online mediapartners. Neem voor meer informatie contact op met onze redactie.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra