Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
23 april 2024
Agenda
Active

Vacature: Commercieel medewerker binnendienst

Geplaatst op: 15 maart 2023

(Adv.) Aanrijdbeveiliging Nederland uit Genemuiden is ter uitbreiding van de commerciële afdeling per direct op zoek naar een proactieve, commercieel medewerker binnendienst! Als commercieel medewerker binnendienst heb je een onmisbare rol binnen de organisatie. Je werkt nauw samen met de bedrijfsleider en het bedrijfsbureau. Je kan goed het overzicht bewaren en werkt gestructureerd.

Jij bent de eerste contactpersoon voor nieuwe klanten en kan snel de situatie in kaart brengen. Je stelt offertes op, verstuurd deze en belt openstaande offertes proactief na. Dit is wat je collega’s zeggen over werken bij Aanrijdbeveiliging Nederland: ‘Variërende en uitdagende werkzaamheden binnen een groeiend bedrijf.’

Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Of ken je iemand? Laat het ons weten! De volledige vacature is hier te vinden. Voor meer informatie: 038 8200 404 of marouscha@aanrijdbeveiligingnederland.nl

Ook uw vacature onder de aandacht brengen in Noordwest-Overijssel? Genemuiden Actueel, Hasselt Actueel, Zwartsluis Actueel en Land Veno Actueel zijn daarvoor dè online mediapartners. Neem voor meer informatie contact op met onze redactie.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra