Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
27 april 2024
Agenda
Active

De Hypotheekshop is Present

Geplaatst op: 6 mei 2023

(Adv.) De Hypotheekshop Staphorst-Nieuwleusen en Sint Jansklooster e.o. verdiept maatschappelijke betrokkenheid door samenwerkingspartner te worden van Stichting Present Steenwijkerland.

Maatschappelijk betrokken zijn is een prachtig streven. Maar op welke manier kun je dit als hypotheekadviseur vorm gaan geven? De Hypotheekshop en Stichting Present hebben elkaar hierin gevonden.

Met het partnercontract van Present geven bedrijven hun maatschappelijke betrokkenheid vorm middels financiële ondersteuning aan de Stichting. De Hypotheekshop helpt nu voor een periode van drie jaar Stichting Present. Want Present verbindt vrijwilligers aan  mensen die hulp heel hard nodig hebben in Steenwijkerland. Dit gebeurt met hulp van professionele hulpverlening en in samenwerking met de coördinatie en begeleiding vanuit Stichting Present. Hierover is meer te lezen op de website.

De Hypotheekshop in de persoon van Arno Boxum is nu partner van de Stichting. Present is heel blij met deze nieuwe samenwerkingspartner. Dankzij de financiële bijdrage van de Hypotheekshop kunnen meer mensen worden geholpen en is er continuïteit naast de mogelijkheid tot uitbereiding van de activiteiten.

Arno Boxum zelf; “De hulpverlening die door Stichting Present georganiseerd wordt in onze eigen gemeente Steenwijkerland is erg belangrijk. Vaak wordt er gegeven aan steun voor problematiek wereldwijd, terwijl er zo dicht bij onze eigen voordeuren ook veel nood is en hulpvragen zijn. Ik ben blij op deze manier daar een klein beetje aan bij te kunnen dragen”.

Denkt u na het lezen van dit artikel dat ook uw bedrijf gebruik wil maken van de  mogelijkheid tot maatschappelijke betrokkenheid via Stichting Present Steenwijkerland, dan hoort zij graag van u via de website  www.presentsteenwijkerland.nl of bel 06-52204749

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra