Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
28 februari 2024
Agenda
Active

Organisatie hoopt weer op honderden deelnemers avondvierdaagse

Geplaatst op: 10 mei 2023

Foto: Nick van Dokkumburg

De avondvierdaagse in Sint Jansklooster vindt dit jaar plaats van maandag 5 juni tot en met donderdag 8 juni. Het belooft wederom een gezellige en sportieve activiteit te worden voor alle wandelliefhebbers uit de omgeving. De organisatie nodigt geïnteresseerden uit om zich individueel op te geven voor de avondvierdaagse.

Dit kan door een privébericht te sturen naar Ria van Eerde (06-36155047) of Monique van der Linde (06-13061382), voorzien van naam, gewenste afstand en het aantal keren dat je al eerder hebt meegelopen.

Deelnemers krijgen vervolgens een betaalverzoek toegestuurd. Het is ook mogelijk om op maandag 5 juni persoonlijk langs te gaan bij de kantine van VHK en daar contant te betalen. De inschrijving voor de 10 km start vanaf 18.15 uur en de avondvierdaagse begint om 18.30 uur. De inschrijving voor de 5 km begint om 18.30 uur en de avondvierdaagse start om 18.45 uur. De kosten voor deelname bedragen €4,00 per persoon.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra