Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
19 mei 2024
Agenda
Active

Voorpoort zamelt kleding in voor goede doel

Geplaatst op: 11 mei 2023

(Ingezonden) Het is weer hoog tijd om de kledingkast op te ruimen. Een mooi klusje op deze druilerige dagen. Morgen nog en dan laat de zon zich weer zien zodat we weer richting ‘korte broeken weer’ gaan. Maar passen die eigenlijk nog wel? Of hebben de kinderen weer een groeispurt gehad? Handig om dat nu alvast te checken, want als het niet meer past kan het gelijk in de zak naar school gebracht worden voor de Bag2School actie!

Dus gooi de kleding, schoenen e.d. die u en uw kinderen niet meer passen of dragen niet weg, maar breng deze naar Odbs de Voorpoort. Op deze manier wordt kleding e.d. een nieuw leven gegeven en tegelijkertijd wordt er geld ingezameld. Het ingezamelde geld wordt besteed aan materialen voor de kinderen. Van dit geld is bijvoorbeeld eerder al eens de mooie nestschommel op het schoolplein gekocht. Hier wordt door veel kinderen uit Vollenhove gebruik van gemaakt.

Helpt u ons ook weer mee een mooi bedrag in te zamelen?

Inleveren kan vanaf nu t/m dinsdagavond 16 mei (die avond zijn er ook ouders aanwezig van 19:00 – 19:30 uur om u evt. te helpen). De zakken mogen op schooldagen onder het afdak of in de hal gezet.

ODBS de Voorpoort, Groenestraat 36 in Vollenhove

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra