Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
28 februari 2024
Agenda
Active

PSV Vollenhove opent nieuwe buitenrijbak

Geplaatst op: 12 juni 2023

(Ingezonden) Na maanden van hard werken met heel veel vrijwilligers openen we op zaterdag 24 juni a.s. onze nieuwe buitenrijbak (45×75 meter). Deze dag organiseren we een springwedstrijd voor pony’s en paarden en zal er ook voor kinderen uit de omgeving van alles te doen zijn.

Op zaterdag 24 juni organiseren we een springwedstrijd voor pony’s en paarden, er kan gestart worden in alle klassen. Het volledige vraagprogramma is te vinden op startlijsten.nl of MijnKNHS. De ochtend zullen de pony’s aan de start komen. De springwedstrijd zal om 12 uur worden onderbroken voor het officiële openingsmoment en een springdemo door een springruiter. Hierna wordt het programma van de wedstrijd weer hervat.

De sponsoren van de diverse rubrieken zijn: Van Benthem Diervoeders Vollenhove, Dier all-in Vollenhove, JR Hijswerken, A. de Jonge, Weidevol, Grondbalans, Team2, Jansema Media, Jac. de Olde B.V., HJS speciaalbouw en agrarische dienstverlening, Altena ongedierte bestrijding, Arriën Rook, Lok Rietdekkersbedrijf, Hansman Klussenbedrijf.

Activiteiten voor kinderen

Om de opening van de buitenbak ook met alle kinderen uit de omgeving te vieren, is er een kleurwedstrijd uitgezet welke wordt gesponsord door Klaver Reclame. Er zijn leuke prijzen te winnen: knuffel pony, Playmobil Country Connemara en een paardenpuzzel van 2000 stukjes. Kleurplaten zijn uitgedeeld op scholen in Vollenhove, Sint Jansklooster, Blokzijl, Belt Schutsloot, Wanneperveen en Kraggenburg. De kleurplaten kunnen op zaterdagohctend 24 juni ingeleverd worden tot 11.30 uur. De prijsuitreiking zal zijn om 12.30 uur.

Vanaf 10.30 uur is er een springkussen aanwezig welke wordt gesponsord door Dier all in Vollenhove en tussen 13.15 uur en 14.15 uur kunnen kinderen t/m 12 jaar komen ponyrijden.

Let op: vanwege de veiligheid kunnen kinderen enkel deelnemen aan de activiteiten onder toezicht van een volwassen persoon.

Programma

9.00 uur – Aanvang springwedstrijd

10.30 uur – Springkussen voor kinderen

12.00 uur – Officiële opening van de buitenrijbak

12.30 uur – Prijsuitreiking kleurwedstrijd

12.40 uur – Demo door springruiter

13.15 uur – Vervolg programma springwedstrijd

13.15-14.15 – Ponyrijden voor kinderen t/m 12 jaar

Zuurbeek 14, 8326 AL Sint Jansklooster

Vanwege beperkte parkeergelegenheid vragen wij de bezoekers uit de omgeving zoveel mogelijk met de fiets te komen.

U bent van harte welkom op zaterdag 24 juni aan de Zuurbeek 14 te Sint Jansklooster!

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra