Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
18 mei 2024
Agenda
Active

Elly, Trijntje, Anneke en Henny al 12,5 jaar actief bij kringloop

Geplaatst op: 8 juli 2023

Op vrijdagavond 7 juli werd de jaarlijkse barbecue gehouden voor de vrijwilligers met dit jaar een extra feestelijk tintje vanwege het 12,5 jarig jubileum van de winkel. De barbecue werd volledig verzorgd door Slagerij Heetebrij en de vrijwilligers hebben een heerlijk zwoele avond gehad, met veel gezelligheid.

Naast dat Kringloopwinkel Vollenhove 12,5 jaar bestaat, onder Stichting Kringloopwinkels Steenwijk e.o., zijn er ook een aantal die jubileren dit jaar. Zij werken in de winkel vanaf dag 1 en vijf van hun, werkten daarvoor al geruime tijd in de Groene Cirkel.

Elly Lassche, de jongste van het stel, heeft eerst geruime tijd de speelgoedafdeling bemand en werkt nu op de woontextielafdeling.

Trijntje Rook, vrijwilliger onder de stichting vanaf het eerste moment en daarvoor al geruime tijd bij de Groene Cirkel. Komt nog steeds met veel plezier elke woensdagmiddag helpen bij de infobalie.

Anneke Bovendeur, altijd even vrolijk stapt zij binnen al 12,5 jaar en daarvoor ook al geruime tijd bij de Groene Cirkel. Gezelligheid ontbreekt niet.

Henny Boes, al 12,5 jaar stipt op tijd en daarvoor ook al geruime tijd bij de Groene Cirkel. Elke woensdagmorgen bemant zij de infobalie en de kassa en verzorgt zij de bloemen in de winkel. Wat ze lange tijd met haar vaste maatje Anneke heeft gedaan.

Coby Heite vrijwilliger van het eerste uur, zowel bij de stichting, als bij de Groene Cirkel . Elke donderdagmiddag helpt ze bij de infobalie, waar ze onder andere, de antiek en curiosa prijst, maar ook voor al het andere draait zij haar hand niet om.

En last but not least Roelie Weijs, samen met Coby ook vrijwilliger van het eerste uur, zowel bij de stichting als bij de Groene Cirkel. Elke maandag en vrijdagmiddag was zij het vaste gezicht achter de kassa en kan ons ook hele verhalen vertellen over wat ze heeft meegemaakt. Samen met Roelie hebben we eens zitten rekenen en kwamen erachter dat zij en Coby dit werk al zo’n 27 jaar met veel plezier en toewijding doen, dat is toch geweldig!

Op deze gezellige avond zijn de jubilarissen in het zonnetje gezet met een cadeaubon, een bos bloemen en een persoonlijk verhaal.

Bij de Kringloopwinkel Vollenhove kunnen ze nog steeds vrijwilligers gebruiken op de verschillende afdelingen. Meer informatie vindt u op de website www.kringloopwinkelvollenhove.nl, of loop eens binnen om te informeren.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra