Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
9 december 2023
Agenda
Active

Leukste Oktoberfeest van het land komt weer naar Vollenhove

Geplaatst op: 14 juli 2023

(Adv.) Vollenhove – Bereid je voor op een avond vol gezelligheid, muziek en traditionele Duitse feestvreugde, want het leukste Oktoberfest van Nederland strijkt weer neer in Vollenhove op 30 september.

Slump Catering & Events organiseert op verschillende locaties in den Niederlanden de leukste Oktoberfesten. Dit jaar zijn wij te vinden in Vollenhove, Emmeloord, Dronten, Den Bosch en Groningen. Noteer 30 september alvast in je agenda want dan zijn we te vinden in De Burght in Vollenhove van 20.00 tot 02.00 uur. De deuren zijn geopend tot 22.00 uur.

Avonden die in het teken staan van Lederhosen, Dirndls, bierpullen en ongekende gezelligheid. Hos en spring mee op hits van onder andere Wolfgang Saufi, Papa Lauda, Das Tirol Team en DJ Marco Bäker.

Voor meer informatie over het evenement, inclusief het programma, de artiesten en aanvullende details, kun je terecht op de officiële website van Oktoberfeest Vollenhove www.deoktoberfeesten.nl. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om je voor te bereiden op een onvergetelijke avond.

Oktoberfeest Vollenhove
Zaterdag 30 september
www.deoktoberfeesten.nl

Gepubliceerd door Robert Jansema
Leistra