Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
22 juli 2024
Agenda
Active

Uitverkoop bijMarko in Hasselt: 20% korting op hele assortiment

Geplaatst op: 8 september 2023

(Adv.) Koopjesjagers opgelet! bijMarko gaan ze de winkel ombouwen en kan je voordelig inslaan. Zaterdag 9 september gaan de deuren om 9.30 uur open en kan je shoppen met een leuke korting. Of het alvast cadeautjes voor de feestdagen zijn of zomaar een extra’tje, deze kans kan je niet voorbij laten gaan.

Mocht je een nieuwe stuntstep of skeelers willen scoren of een pakje Lego, een nieuw spel of een knutselpakketje: Alles gaat zaterdag 9 september in de aanbieding, echt ALLES. Zo hopen we snel ruimte te maken voor onze ombouw en natuurlijk veel blije klanten te zien 😀
En als extra: bij besteding van €20 krijg je een GRATIS ijsje!

Maandag starten ze met de ombouw bijMarko, zo kan de winkel op dinsdag gewoon weer open voor de klant. “We willen graag ruimte maken voor onze speeltafels in de winkel” verteld Marko. Iedere week komen er minimaal 4 spellen op te staan die onze klanten uit kunnen proberen. Zo willen we nog meer service in onze winkel bieden en klanten uit de regio bedienen. De aftrap van de spelletjes demodagen is op zaterdag 23 september, hier komt later een publicatie van.
Het pakketpunt is inmiddels al verhuisd naar achter in de winkel. “We hebben een speciale servicebalie gemaakt waar we alle pakketten van DHL, Homerr, UPS en DHL Express beter kwijt kunnen” aldus Marko. “Dit hadden we veel eerder moeten doen”.

We zien jullie allemaal graag morgen bijMarko!
Nieuwstraat 5, Hasselt

Gepubliceerd door Bas Jansen

Contour

Leistra