Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
22 juli 2024
Agenda
Active

WarmteMeesters plaatst je hybride warmtepomp binnen 4 weken

Geplaatst op: 13 september 2023

(Adv.) Waarom lang wachten als het ook snel kan? Bij WarmteMeesters kennen we geen wachttijden van maanden. Als je een hybride warmtepomp bij WarmteMeesters aanschaft is deze binnen 4 weken door onze eigen monteurs geplaatst. Zo geniet je komende winter al van een lagere energierekening. Wie wil dat nou niet?

WarmteMeesters richt zijn focus volledig op warmtepompen. Deze duurzame oplossing is namelijk een uitstekende optie om snel geld en energie te besparen. Het Genemuider bedrijf maakt de drempel laag om de juiste warmtepomp voor je woning te vinden. “We bieden namelijk gratis en zelf uit te voeren WarmteCheck aan op onze website”, legt Gijsbert uit. Zo kun je binnen een paar minuten zien of je woning geschikt is voor een hybride warmtepomp. Dat kan op www.warmtemeesters.nl. Ook het persoonlijke adviesgesprek is nu tijdelijk geheel kosteloos.

Wat is een hybride warmtepomp?

Een hybride warmtepomp is een kleine warmtepomp die samenwerkt met je cv-ketel. De hybride warmtepomp werkt op stroom en haalt warmte uit de buitenlucht om het water in het verwarmingssysteem te verwarmen. Dit doet de warmtepomp veel efficiënter dan een gasgestookte cv-ketel. “Het voordeel van de hybride warmtepomp is dat hiermee je woning een heel groot deel van het jaar verwarmd. Alleen als het echt heel koud is, springt de cv-ketel bij”, vertelt Stephan.

Gemiddeld € 1.000 per jaar besparen

“Met een hybride warmtepomp kun je gemiddeld 1.000 euro per jaar besparen op je energierekening. Bijkomend voordeel is dat de overheid ongeveer tussen de 2.400 en 3.500 euro meebetaalt aan je warmtepomp” aldus Gijsbert. Hiermee heb je de warmtepomp al binnen enkele jaren terugverdiend. Lever je per saldo ook nog stroom terug aan de energiemaatschappij? Als dat zo is dan verdien je de warmtepomp nog sneller terug.

Binnen 4 weken geplaatst

Gelukkig zijn warmtepompen weer uit voorraad leverbaar. WarmteMeesters plaatst de hybride warmtepompen binnen 4 weken met eigen installatieteams. Onze professionele monteurs zijn goed opgeleid en weten waar ze het over hebben. “Waarom zou je lang wachten met besparen als het ook snel kan?” benadrukt Stephan. Zo ben je de komende winter al verzekerd van een lagere energierekening.

Gratis vrijblijvend adviesgesprek

Is je woning wel geschikt voor een hybride warmtepomp? WarmteMeesters helpt je graag verder met een gratis vrijblijvend adviesgesprek. “Tijdens dit adviesgesprek gaan we in op de kenmerken van de woning en op de wensen van de bewoner” vertelt Gijsbert. Je kunt zelf online een adviesgesprek plannen op de dag en tijdstip dat jou het beste uitkomt. Plan hier je adviesgesprek en binnen een week ontvang je dan een offerte op maat. Je kunt ons ook altijd telefonisch bereiken op 085-2399100 of kijk eens op onze website www.warmtemeesters.nl voor meer informatie. Wij helpen je graag.

Word WarmteMeester

WarmteMeesters is op zoek naar uitbreiding van zijn team. Wil je graag aan de slag als junior monteur, senior monteur, technisch adviseur of werkvoorbereider? Kijk dan snel op www.wordwarmtemeester.nl voor de voordelen en vacatures. Wil je eerst meer info? Stuur dan een mail naar Daan Eggink via daan@warmtemeesters.nl.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra