Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
28 april 2024
Agenda
Active

Jeugd zamelt geld in voor hulpverlening Roemenië

Geplaatst op: 29 september 2023

(Ingezonden) Na 3 jaar afwezigheid gaan we weer! Van 20 t/m 27 oktober gaan wij, 12 enthousiaste jongeren, naar Roemenië om daar onze handen uit de mouwen te steken voor een jonge weduwe met kleine 2 kinderen in Telechiu. Afgelopen november is deze vrouw weduwe geworden nadat haar man is verdronken tijdens het vissen. Om haar een steun in de rug te geven gaan wij daar naartoe en gaan wij voor haar een huisje bouwen. Alleen is het bouwen van een huis niet kosteloos en daarom willen wij jullie vragen om ons te helpen!

Wij gaan komende weken twee activiteiten organiseren. Vrijdag 6 oktober Bingo vanaf 19.30 in Ons Gebouw, GKV kerk, Bergkampen 14. Dinsdag 10 oktober Flessenactie vanaf 18.00. De flessen graag voor die tijd bij de voordeur neerzetten, dan komen wij ze die avond ophalen. Ondersteunen kan ook via NL17 RABO 0301 8635 55 o.v.v. Jongerenproject 2023.

Wij hopen met z’n allen op een mooi project! Alvast bedankt voor jullie aanwezigheid en/of steun namens:

Ivar Heetebrij – Roben Spaak – Fabian de Jonge – Jasmijn de Jonge – Leanne de Jonge – Luuk Rook -Francisca Wibier – Kevin Odink – Regina van Leusen – Seth van Benthem – Tara van der Linde – Marc Heetebrij

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra