Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
27 april 2024
Agenda
Active

Kledinginzamelingsactie voor goede doel bij Voorpoort

Geplaatst op: 10 oktober 2023

(Ingezonden) Helaas is de zomer nu toch echt ten einde en kunnen de korte broeken, rokjes en topjes weer ruimte maken voor lange broeken en truien in de kast. Kledingkast opruimen vinden de meeste mensen niet de leukste klus. Maak het uitzoeken daarom wat leuker en dankbaarder door de niet passende kleding aan het goede doel Bag2School te schenken.
Dit is een bedrijf met een groene kijk op de maatschappij. Zij verzamelen kleding van o.a. scholen en keren per kilo een bedrag uit.

Net als Bag2School wil ook Odbs de Voorpoort de afvalberg niet nóg hoger maken. Deze wijze van werken is dus een mooie manier om uw kleding een nieuw leven te geven en om de school te laten sparen voor dat extraatje, een win-win situatie dus. Het geldbedrag zal uiteraard weer besteed worden aan materialen voor de kinderen, zoals voorheen ook de nestschommel op het schoolplein gerealiseerd kon worden.

Check dus alvast de kleding want als het niet meer past kan het in een zak naar Odbs de Voorpoort in Vollenhove gebracht worden voor deze mooie Bag2School actie! Hierbij dus een oproep aan iedereen om uw gebruikte (schoon en onbeschadigde) kleding, dekens, lakens, gordijnen, handdoeken, knuffelbeesten, riemen, handtassen en schoenen (per paar aan elkaar geknoopt) in te leveren bij Odbs de Voorpoort. De school hoopt dat veel mensen willen helpen om zoveel mogelijk kleding voor het goede doel in te zamelen.

Inleveren kan t/m donderdag 19 okt. (maandagavond 16 okt. zijn er ouders aanwezig van 18:00 – 19:00 uur om uw kledingzakken in ontvangst te nemen). De zakken mogen op schooldagen onder het afdak of in de hal gezet worden bij De Voorpoort, Groenestraat 36 in Vollenhove.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra