Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
17 mei 2024
Agenda
Active

Steenwijkerland legt rode loper uit voor nieuwe ondernemers

Geplaatst op: 28 oktober 2023

Steenwijk Wethouder Bram Harmsma verwelkomt nieuwe ondernemers!©Gemeente Steenwijkerland/Wilbert Bijzitter

Een welkomstpakket én een felicitatie voor hun nieuwe locatie in Steenwijk. Wethouder Bram Harmsma bracht een bezoek aan één van de nieuwe aanwinsten in Steenwijk: het bedrijf OdieWijn.

‘We leggen symbolisch de rode loper uit voor nieuwe ondernemers in de gemeente Steenwijkerland. Hiervoor hebben we een nieuw welkomstprogramma ontwikkeld. We vinden het geweldig dat bedrijven onze gemeente als uitvalsbasis kiezen. We heten hen van harte welkom en informeren ze over de mogelijkheden die er zijn in Steenwijkerland. Onze accountmanagers zijn het eerste aanspreekpunt, maar we bieden meer. Zoals bijvoorbeeld een netwerkmoment voor alle nieuwe ondernemers in onze gemeente.’ vertelt wethouder Bram Harmsma.

Gemeente helpt ondernemers op weg

Marjan en Rogier van Eijk van OdieWijn zijn erg tevreden met de nieuwe locatie in hartje Steenwijk. Rogier van Eijk: ‘Er is lekker veel reuring in de stad, er worden veel activiteiten georganiseerd in Steenwijk. Daar zijn we erg enthousiast over. Daarnaast is het heel fijn dat we de accountmanagers van de gemeente weten te vinden. Ze helpen ons op weg en geven uitleg over waar de gemeente ons bij kan helpen. Denk aan informatie over verschillende subsidiemogelijkheden, het aanvragen van vergunningen en ook worden er diverse bijeenkomsten georganiseerd. We zijn blij dat we deze stap gezet hebben.’

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra