Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
9 december 2023
Agenda
Active

Informatiemiddag over nieuwbouw op terrein De Opstap

Geplaatst op: 20 november 2023

Op het terrein van voormalig basisschool De Opstap in Heetveld komen woningen te staan. Op donderdag 23 november is er een informatiemiddag in Het Wapen van Utrecht waar belangstellenden kunnen worden bijgepraat over de plannen.

In totaal worden er 8 nieuwe woningen gebouwd op het terrein. De huizen worden gasloos gebouwd en voorzien van enkele zonnepanelen. Als alles volgens plan verloopt kan er medio 2024 gestart worden met de bouw zodat nieuwe bewoners in 2025 hun intrek kunt nemen in de nieuwe woningen.

Tijdens deze informatiemiddag van 14.00 tot 16.00 uur zijn er brochures beschikbaar alsmede een inschrijfformulier. Sluiting inschrijving is bepaald op vrijdag 5 januari 2024.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Leistra