Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
2 mei 2024
Agenda
Active

VVSA start seizoen met gloednieuwe tenues

Geplaatst op: 27 november 2023

(Ingezonden) Volleybalvereniging Stad en Ambt (VVSA) is het nieuwe seizoen gestart met geheel nieuwe kleding. Alle teams zijn voorzien van nieuwe wedstrijdshirts. “Dit is natuurlijk door al onze nieuwe sponsoren een prachtige werkelijkheid geworden”, aldus de entousiaste leden.

Dames 1 is gesponsord door PLUS Kerssies Vollenhove in combinatie met A de Jonge.

Dames 2 is gesponsord door Dier All In i.c.m. Slagerij Heetebrij en Bonotraffics.

DS2 kreeg zelfs een leuk bloemetje van Dier All In en Slagerij Heetebrij, heel attent!

Dames 3 is gesponsord door café de Doppe.

Ook voor de Meisjes B en C zijn er verschillende sponsoren.

Meisjes B1 heeft Rook Bedrijfskleding als sponsor. Meisjes C1 H&H melktransport Blokzijl en meisjes C2 Bonotraffics. Bonotraffics heeft aan alle jongste cmv teamspelers een bidonkrat geschonken, heel erg leuk!

Voor meisjes C3 zoekt VVSA nog een sponsor, lijkt u het leuk om dit meidenteam te sponsoren? Neem gerust contact met ons op.

Naast het grote team sponsoren zijn wij ook ontzettend blij met de club van CMV en de balsponsoren. Dit is een eenmalige bijdrage waardoor de jongste spelers ook in nieuwe shirts spelen en we de beste ballen kunnen kopen voor de club!

Als sponsorcommissie zijn wij trots op de vereniging, de teams, de nieuwe kleding, de nieuwe sponsoren maar vooral dat er een positieve sfeer heerst bij VVSA. We kunnen nu weer 3 jaar spelen in onze nieuwe kleding, komt u het gauw eens bekijken?

Bent u/uw kind nou benieuwd of volleybal een leuke sport is? Wees welkom om te kijken en/of mee te doen met een training. Tot ziens!’

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra