Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
28 april 2024
Agenda
Active

Baby- en peutermarkt in De Burght

Geplaatst op: 1 februari 2024

Samen voor Ryan organiseert op zaterdag 3 februari opnieuw een Baby- en peutermarkt voor nieuwe en aanstaande ouders in Steenwijkerland. Deze keer vindt de markt plaats in De Burght in Vollenhove. Met diverse stands, leuke kortingen en winacties, en vooral veel informatie rondom zwangerschap, geboorte en de eerste levensfase van het kind.

Aanstaande en nieuwe ouders uit Steenwijkerland kunnen deze dag al hun vragen stellen aan professionals van verschillende organisaties die klaarstaan om hun kennis met hen te delen.

Vragen over het verloop van de zwangerschap of bevalling, en de gezondheid en ontwikkeling van het kind. Maar ook: hoe kies je een goede dagopvang, hoe bespaar je geld, en hoe leert je kind spreken en bewegen? Of: als de zwangerschap en geboorte niet zijn gelopen zoals je gewenst had, hoe verwerk je dat?

Bezoekers kunnen een draagdoek uitproberen, die deze dag op de markt ook met hoge korting te koop is. Daarnaast is er tweedehands baby- en peuterkleding te koop voor een lage prijs: al vanaf 50 cent! Bezoekers kunnen deelnemen aan leuke winacties en daarmee een boek of volle boodschappentas winnen. Deze laatste winactie is een speciale uitdaging voor de vaders die de markt bezoeken.

Ook aan vermaak voor de jongste bezoekers is gedacht. Zo is er een grote ballenbak, schminken en supergrote blaasbellen met Joris, de ballonartiest/goochelaar. Vrije inloop, entree en koffie is gratis.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra