Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
29 april 2024
Agenda
Active

Patrick Menger en Marc Heetebrij in zonnetje gezet bij VHK

Geplaatst op: 24 februari 2024

(Ingezonden) Afgelopen vrijdag hield VHK weer de jaarlijkse vrijwilligersavond. Op zo’n avond als deze, wordt meteen altijd goed zichtbaar dat VHK zich gelukkig mag prijzen dat het nog steeds heel veel vrijwilligers heeft, die samen de club maken.

Waar de trend is dat het in alle geledingen steeds moeilijker wordt om vrijwilligers te vinden, heeft VHK gelukkig niet met die zorgen te maken. Het is dan ook een goede traditie om iedereen te bedanken voor het vele werk dat ook afgelopen jaar weer is verzet.

Na het openingswoord door voorzitter Cor Heetebrij, die terugblikte op het afgelopen jaar, en op de mooie dingen die allemaal zijn gerealiseerd, werd er ook alweer vooruit gekeken, want zo kan VHK o.a. alvast uitzien naar een nieuw hoogtepunt, als de club op 1 april 70 jaar bestaat.

Ook dit jaar zijn weer twee vrijwilligers extra in het zonnetje gezet. Clubman van het eerste uur Patrick Menger werd verkozen tot vrijwilliger van het jaar. Na een mooie sportieve carrière binnen de lijnen, die VHK zelfs bracht tot een destijds ongekend hoog amateurniveau, is Patrick ook daarna altijd actief binnen de club gebleven. Als trainer zijn veel jeugdspelers de fijne kneepjes van het vak bijgebracht, en momenteel actief als trainer/coach van VHK JO19 en als leider bij JO11. Ook als lid van de technische commissie is er achter de schermen veel werk verzet om mede de toekomst van VHK te waarborgen.

Marc Heetebrij werd verkozen tot jeugdvrijwilliger van het jaar, ook vanwege zijn verdiensten als jeugdtrainer, maar vooral ook als zeer actief lid van de bouwploeg die onze kantine momenteel een metamorfose laat ondergaan. Zelfs in vakantietijd zijn daar vele uurtjes aan besteed.

Twee vrijwilligers van het jaar die nu een keer extra voor het voetlicht treden, maar uiteraard is VHK blij en dankbaar met iedereen, die zich op wat voor manier dan ook inzet voor onze mooie club, al bijna 70 jaar lang!

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra