Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
29 april 2024
Agenda
Active

Voorjaarsconcert Vollenhoofsch Fanfare in De Burght

Geplaatst op: 28 februari 2024

archieffoto: Jan van Kleef

Zaterdag 9 maart houdt Vollenhoofsch Fanfare weer een voorjaarsconcert in de Burght te Vollenhove. Het belooft, zoals elk jaar, weer een mooi concert te worden, waarbij de fanfare zich in al haar geledingen presenteert. De avond zal aanvangen met het jeugdorkest geleid door Niels Lammers. De jeugd heeft de laatste weken hard gestudeerd op de stukken die zij deze avond ten gehore zal brengen waaronder Aladdin en Afraid of the dark van Chef’Special. Het gezamenlijk met de jeugdslagwerkgroep gespeelde Boomwhackers Fiesta is een unieke compositie waarbij er een leuke samenwerking is tussen boomwhackers en het jeugdorkest.

Hierna volgen de jeugdslagwerkgroep en slagwerkgroep onder leiding van Jos van Elburg, met onder andere de composities Periscoop en Chiara et grande. Na de pauze zal het fanfareorkest, onder leiding van Erik van der Weerd, een gevarieerd repertoire ten gehore brengen waaronder het prachtige Free World Fantasy, de muziek symboliseert de droom van een wereld zonder oorlog. Met Huevos habaneros wordt u meegenomen naar Caraïbische sferen. Maar ook het bekende The prayer en een mooie mars mogen natuurlijk niet ontbreken.

Het concert vindt plaats in de Burght, Godfried van Rhenenlaan 2 te Vollenhove. Aanvang is om 20.00 uur, de zaal is geopend vanaf 19.30 uur.

Kaarten zijn te verkrijgen tijdens de voorverkoopavond op woensdag 28 februari in de foyer van de Burght tussen 19.00 en 20.00 uur. De prijs van een kaartje is € 10,00 per stuk (voor donateurs is de prijs € 5,00 op vertoon van de donateurskaart). Daarna zijn de kaarten nog te verkrijgen bij Holweg Schoenen en Orthopedie of te bestellen via secretariaat@vollenhoofschfanfare.nl

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra