Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
21 juni 2024
Agenda
Active

Vollenhoofsch Visserskoor viert 30e verjaardag

Geplaatst op: 5 juni 2024

Het Vollenhoofsch Visserskoor, opgericht op 26 mei 1994, vierde onlangs haar jubileum. Na de repetitieavond van vorige week donderdag werd het feestje gevierd waarbij 35 leden het glas hieven. Acht koorleden die al 30 jaar lid zijn van het Vollenhoofsch Visserskoor zijn in het zonnetje gezet.

Het waren de volgende leden: Steven Smit, Pieter Smit, Peter v Beekhuizen, Eit Brouwer, Gert Jongman, Dick Spans, Bernard Dekker en Stef Muizelaar. Voorzitter Cor Roskam sprak hen toe en overhandigde hen een mooie oorkonde. Na afloop was er een drankje en de bekende bal gehakt. Dit alles werd natuurlijk gedaan op de thuis basis van het koor: camping ’t Akkertien.

Op dit moment telt het koor 43 leden en kan gelet op de gemiddelde leeftijd, best nieuwe jongere leden gebruiken. Dus wie het aandurft: kom gerust eens luisterenĀ  op een repetitieavond. Alle jongeren die van dit repertoire houden zijn van harte welkom.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra