Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
21 juni 2024
Agenda
Active

Inschrijving Venoseloop 2024 geopend

Geplaatst op: 8 juni 2024

Op zaterdag 12 oktober 2024 zal de Venoseloop weer plaatsvinden! Nadat er vorig jaar een recordaantal van ruim 400 deelnemers heeft meegedaan aan de Venoseloop, is de organisatie dit jaar wederom enthousiast gestart met de voorbereidingen.

Zoals ieder jaar klinkt om 11:00 uur het startschot vanaf vakantiepark ’t Akkertien te Vollenhove. Er is de mogelijkheid voor een route van 5 of 10 kilometer. De route is over verharde paden en gaat door de prachtige omgeving in en rondom Vollenhove.

Deelnemers die zich vóór 26 september inschrijven, ontvangen naast het startbewijs een Venoseloop hardloopshirt. Voor inschrijven en/of meer informatie, kijk op www.venoseloop.nl

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra