Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
26 april 2024
Agenda
Active

VHK maakt Sinterklaasfeest smakelijk voor iedereen

Geplaatst op: 9 november 2020

Sportvereniging VHK Sint Jansklooster heeft ondanks de coronaperikelen er toch een leuk sinterklaasfeest van te maken. “Met de Sinter VHKlaas-actie voorzien de leden van de club uit Sint Jansklooster familie, vrienden, kennissen en buren graag van een heerlijke Sint-lekkernij”, meldt de club.

Bakkerij Houtsma uit Vollenhove zal de smakelijke traktatie voor het hele gezin ambachtelijk bereiden. Hoeveel Sint-lekkernijen zij met tijd, liefde en aandacht in elkaar gaan kneden, rollen en snijden, horen ze op 19 november. Tot die datum zullen alle spelende leden van V.H.K. hun bekenden benaderen om de Sint-specialiteit voor 8.50 euro bij hen te bestellen. Vanaf woensdag 2 december zullen zij deze vervolgens bij iedereen aan huis afleveren.

Zoals Covid-19 roet in het Sinterklaasfeest gooit, doet het dat ook in het voetbalfeest dat V.H.K. haar leden zo graag wil bieden. Helemaal geen groepstrainingen en wedstrijden voor de senioren, alleen maar trainingen voor de jeugd en geen vergaderingen voor alle bestuurscommissies. Naast dat het de voetbalziel uit de club slaat, loopt V.H.K. hierdoor ook nog eens de zo belangrijke inkomsten uit entree, wedstrijdverlotingen en kantine mis.

De Sinter VHKlaas-actie vangt dan ook twee vliegen in een klap. De Sint-lekkernij van V.H.K. bezorgt u een smakelijke Sinterklaas en de voetbalclub uit Sint Jansklooster de steun die juist in deze Covid-tijden zo hard nodig is. U bestelt toch ook als een van de V.H.K.-leden u vraagt? Mocht u nou niet benaderd worden, dan hoeft u daar geen bittere smaak aan over te houden. Dan kunt u gewoon uw bestelling doorgeven via ac@svvhk.nl.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra