Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
6 mei 2024
Agenda
Active

Sinterklaas brengt bezoek aan dorpshuis Sint Janskamp

Geplaatst op: 28 november 2020

Kinderen uit Sint Jansklooster konden vanmiddag toch nog Sint en Piet verwelkomen in hun dorp. Kinderen tot en met groep 4 konden zich vooraf opgeven en werden vervolgens uitgenodigd voor een bezoek aan de Goedheiligman.

Om 14.00 uur konden de kinderen, nadat ze hun handen hadden gedesinfecteerd, de zaal van dorpshuis Sint Janskamp binnentreden. Daar werden ze opgewacht door een drietal zwarte pieten. Ondanks dat de kinderen gedacht hadden dat Sint op het podium zou staan, kwam hij plots via de zijdeur naar binnen. “Dag kindertjes, zijn jullie allemaal lief geweest dit jaar? Wat leuk dat ik bij jullie langs mag komen”, aldus die Sint die vervolgens mooie tekeningen in ontvangst mocht nemen.

Na het warme onthaal en het zingen van wat liedjes mochten de kinderen een praatje maken met Sint Nicolaas. Ook konden de kinderen spelletjes doen met piet. Dit programma speelde zich vanmiddag twee keer af in het dorpshuis. Nadat Sint in totaal de veertig kinderen had begroet werden ze weer door hun ouders opgehaald.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra