Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
26 april 2024
Agenda
Active

Verkoopplaats hét adres voor ruim assortiment kerstbomen

Geplaatst op: 28 november 2020

(Adv.) Wie een prachtige kerstboom wil uitzoeken of laten bezorgen is de komende weken aan het juiste adres bij Verkoopplaats aan de Schaarweg 2a in Vollenhove. Dagelijks gaan daar tientallen bomen de deur uit. “We bedienen de klant van begin tot eind. Alles is hier mogelijk en de keuze is reuze”, merkt Willem Renes op.

Bij Renes hoeft de klant niet te martelen met zijn boom. “Men kiest hier een boom uit, er gaat een stevig netje omheen en als de klant het wil kunnen wij er een poot aan vast maken. Of we boren een gaatje in de onderkant. Daarvoor hebben we een nieuw apparaat: de Easyfix. Dan loop je zelf ook niet te mieteren met de boormachine. Verder bezorgen we binnen een straal van 15 kilometer van Vollenhove. We merken nu dat er veel bomen richting Sint Jansklooster, Zwartsluis en de polder gaan”, legt Willem Renes uit.

Voor mensen die liever het zekere voor het onzekere nemen is er zelfs een speciale kerstbomen drive-inn. “Ja, mensen hoeven als het ware helemaal niet de auto uit. Ze kunnen een boom aanwijzen en wij zorgen dat deze netjes achterin de kofferbak komt te liggen”, vult Renes aan.

Zaterdagmiddag verwacht hij drukte. “Vandaag en de komende week verwachten we de meeste bomen te verkopen. Mensen die vanmiddag komen hebben wel geluk want de keuze is nu nog reuze. In onze winkel hebben we verder een ruim aanbod aan standaarden verkrijgbaar. Kortom: voor ieder wat wils.”

Een boom laten bezorgen of meer info? Bel 06 20251234 of kom langs aan de Schaarweg 2a.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra