Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
5 mei 2024
Agenda
Active

Corso Vollenhove beslist 21 april over invulling van evenement

Geplaatst op: 8 april 2021

Foto: VVVV

Op 21 april zal duidelijk worden in welke vorm het Corso Vollenhove wordt gehouden. Dat laat de organisatie vandaag weten.

Vanavond heeft de Vollenhoofsche Vereniging Voor Volksvemaken weer overleg corsobouwers. Met de uitkomsten van dat gesprek in het achterhoofd en de ontwikkelingen van de pandemie op dat moment zal dus over twee weken besloten worden hoe het evenement er dit jaar uit komt te zien.

Eerder werd al duidelijk dat de VVVV meerdere opties klaar had liggen. Bij optie A zou het Corso volledig doorgaan in reguliere vorm, bij optie G zou er niets georganiseerd worden. Daar tussenin zaten opties waarbij het Corso in een andere mal zou worden gegoten.

“We begrijpen alle vragen en willen daarom laten weten dat we niet stilzitten. We zijn momenteel alle scenario’s aan het bespreken samen met de wagenbouwgroepen. Ook zijn we in overleg met de gemeente, de Corsokoepel en andere partijen waarmee wij samen het Corso maken. We zijn meerdere dagen per week online aan het vergaderen om een definitief besluit te kunnen nemen over het Corso en de Corsoweek van 2021. Dit besluit wordt op 21 april samen met de wagenbouwgroepen genomen. Wat het gaat worden, dat weten we nog niet precies. Maar één ding is zeker, er gaat iets komen”, besluit het bestuur.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra