Geplaatst op: 5 oktober 2021

(Ingezonden door onze VHK-drie-reporter) Het derde blijft in het jaar 2021 nog steeds ongeslagen. De eerste zin kan ik mooi laten staan van het vorige verslag, ideaal! Maar moeizaam ging het wel tegen een goed voetballend M.S.C. 5, dat moet gezegd worden.

Nog steeds kampt het 3e met een hele waslijst aan mannetjes met kleine blessures. Koendert senior met een gescheurd spiertje, de Pu met kwakkelende knietjes, Klaver met z’n evenwicht, Henk met de lies, en ga zo maar door. Wat een geluk dat VHK 4 maar in een poule van 5 zit. De mannen waren vanmiddag onmisbaar, waarvoor dank!

Blijkbaar heeft het verslag toch diverse selectiespelers geprikkeld vorige week, er werd zowaar ‘de nul’ gehouden op het veld naast ons. Ook de positieve punten moeten genoemd worden in een verslag. Twee duimen omhoog!

Dan terug naar onze eigen wedstrijd. Rond de klok van half 3 wordt er afgetrapt in de zandbak. Al snel valt op dat de tegenstander over diverse handige maar vooral bewegelijke spelers bezit. Ze vinden elkaar tot aan de 16 meter vrij eenvoudig. In de 6e minuut komen we eigenlijk voor het eerst op de helft van de tegenstander. Zonder dat iedereen het in de gaten heeft valt de bal voor onze aanvoerder Weijs, een meter of 5 van het doel. Zonder veel moeite werkt hij netjes af. Ook in de 12 minuten daarna komen we er niet uit en staan we lichtelijk onder druk. Echte kansen weet M.S.C. alleen (nog) niet te creëren. In een counter krijgen we een ingooi in de buurt van de cornervlag. Weijs gooit de bal snel in over de verdediger richting de Board. Laatstgenoemde kapt nog even een verdediger uit en schuift hem binnen: 2-0. Verdiend? Nee. Lekker? Oja zeker!

Na de 2-0 komen we een stuk beter in de wedstrijd. Echter vergeten we de pot op slot te gooien. Grote kansen worden onder meer gemist door Robin, Weijs en de Board. Je kunt ook niet alles hebben. Rust. In de rust ziet u onze Jeffersonnnn warm lopen, aan alles zie je dat hij zin heeft om te vlammen!

Na rust gaan we door met waar we in de 1e helft mee geëindigd waren: kansen missen. Als ik denk aan al die kansen hoor ik Croes hier nog foeteren! En wie of wat heb je nodig in een wedstrijd waarin we veel ruimte en kansen krijgen? Inderdaad, LUPPIE! Hij kwam in de 2e helft wel, alleen in de goeie kleren. Dood en doodzonde dat zon talent zich niet op de Nederlandse sportvelden laat zien. In het filmpje op onze Facebookpagina ziet u onder meer onze spits 2 alleverschrikkelijkstegrote kansen missen. Maar achteraf geeft het niet, het was genoeg voor de overwinning. Beter maken we ze een andere keer weer wanneer het nodig is. Oja, M.S.C. maakte ook nog een doelpunt voor de statistieken in de 89e minuut. Al moet gezegd worden dat doelman Eppie ook lekker aan het zweven was in de 2e helft, gewoon lekker gekeept!

Ik had u het verslag graag maandag laten lezen, echter kan ik er ook niks aan doen dat Facebook met andere dingen bezig is. We zullen er een schadeclaim neerleggen!

Volgende week wacht de uitwedstrijd in en tegen Tollebeek 3. We zien u dan graag op sportpark vv Tollebeek.

VHK 3, meer dan een vriend!

MOTM: Timmieeee

Scheidsrechter: D. Meijer, kreeg een 6. We hebben Meijer wel is beter zien fluiten. Maar ja, wij zijn ook niet elke zaterdag even goed. Verre van zelfs.

Bier op sportpark “de Monnikenmolen”: 6. Het is koud maar daar houd het ook mee op, waar is de fles?

Toeschouwers: 8

6’. 1-0 Weijs

18’. 2-0 Board (Weijs)