Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
5 mei 2024
Agenda
Active

Stichting JY viert vijfjarig jubileum met open dag

Geplaatst op: 5 oktober 2021

Stichting JY bestaat vijf jaar en hoopt dat 14 oktober te vieren. Yvonne Meijer nodigt iedereen uit: “Draag je ons een warm hart toe, ben je bij onze activiteiten betrokken, werk je met ons samen óf wil je altijd al weten wat JY nu precies doet? Dan ben je van harte welkom op onze feestelijke open dag op 14 oktober tussen 14.00 en 18.00 uur aan de Weg van Rollecate 17 in Vollenhove.”

“In die vijf jaar hebben we met ons team een prachtige organisatie opgebouwd en vele samenwerkingspartners en betrokkenen aan ons verbonden”, aldus Yvonne Meijer van Stichting JY. “Als persoonlijke zorgaanbieder krijgen we elke dag het vertrouwen om mensen te mogen ondersteunen in hun ontwikkeling en hun weg naar de toekomst. We doen niets liever en zo’n mijlpaal is dan wat ons betreft een feestje waard.”

Voor JY is er geen betere manier om haar jubileum te vieren dan met alles en iedereen op bekend terrein. “Met onze cliënten en zakelijke contacten, maar het liefst met iedereen uit de omgeving. Bekend of onbekend met JY. 14 oktober tussen 14.00 en 18.00 uur wordt een middag vol belevenissen. Er is van alles te zien, te horen, te proeven en niet te vergeten te DOEN. Want daar houden we van bij JY”, zegt Meijer.

Yvonne vult aan: “Zo prikkelen we de smaakpapillen met een variatie aan heerlijkheden van Pand 17. Er is zelfs een poffertjeskraam! Voor de kids zijn er allerlei creatieve activiteiten en in onze winkel vind je allerlei mooie producten. Waardevol en betekenisvol voor de koper, maar zeker ook voor de makers. Wil je wel eens zien waar alle zorg en ondersteuning van JY wordt geregeld of uitgevoerd? Dan is de speciale tour door de pandjes van JY iets voor jou. Tot slot ontbreekt de POP UP Truck van JY natuurlijk niet. Iedereen krijgt de kans voor een sneak peak in onze succesvolle winkel op wielen voor iedereen met een kleine beurs.”

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra