Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
28 februari 2024
Agenda
Active

Vacature: parttime job bij W2 Support BV

Geplaatst op: 24 augustus 2022

(Adv.) W2 Support BV Genemuiden is op zoek naar een allround medewerker voor allerlei hand- en spandiensten in en rondom de werkplaats. Wij zoeken iemand die ervoor zorgt dat de werkplaats opgeruimd is, dat orders klaar worden gezet en dat de groenvoorzieningen rondom onze gebouwen worden verzorgd. Jij zorgt er achter de schermen voor dat jouw collega’s kunnen werken in een fijne omgeving. Het werk is niet complex maar wel erg belangrijk.

Wij bieden jou een marktconform salaris en een fijne werkomgeving waarin je in overleg je eigen uren kunt indelen. Bij voorkeur werk je overdag maar het werken in de avonduren behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Voor het klaarzetten van de orders is het handig wanneer je in bezit bent van een heftruckcertificaat. Heb je dit certificaat nog niet maar ben je bereid deze te halen? Dan helpen wij jou hier graag bij.

Denk je dat deze vacature jou op het lijf is geschreven? Aarzel dan niet en neem contact op met Robin Bergman (robin@w2support.com of 038 – 30 30 315). Uiteraard kan je ook voor vragen bij Robin terecht.

Ook uw vacature onder de aandacht brengen in Noordwest-Overijssel? Genemuiden Actueel, Hasselt Actueel, Zwartsluis Actueel en Land Veno Actueel zijn daarvoor dè online mediapartners. Neem voor meer informatie contact op met onze redactie.

Gepubliceerd door Robert Jansema
De Tekstkenner
Kompas
A de Jonge
Active
winkeliers vollenhove veno VOC
Poppen
Poppen
VWC
Dansen met Jansen
Personeel Selectief
Poppen
HypotheekshopVierkant
Rabobank
Personeel Selectief
Van Bruggen Adviesgroep
winkeliers vollenhove veno VOC
A de Jonge
Wieten
Eenkhoorn en Bakker Genemuiden
Kompas
Leistra