Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
2 februari 2023
Agenda
Active

‘Toekomst vol van Hoop’ met Sela tijdens Genemuiden Kamerbreed

Geplaatst op: 7 september 2022

(Adv.) Als Stichting Cultuur en Educatie Genemuiden (SCEG) zien we uit naar het concert dat de christelijke band Sela gaat geven in de Grote Gerk van de Hervormde Gemeente Genemuiden. Na enkel jaren uitstel vindt het concert plaats tijdens het festival Genemuiden Kamerbreed op zaterdag 17 september 2022.

Sela heeft een uitgebreide tour georganiseerd  om zoveel mogelijk kerken in dorpen en steden, zo veel mogelijke kans te geven op hoopvolle (meezing)concerten. Het Thema van het concert is ;Een toekomst vol van Hoop’ en natuurlijk staat dit lied – en veel ander geliefde Sela liederen op het programma.

De kerk is open vanaf 16.30 uur. Het concert begint om 17.00 uur en duurt ongeveer 1 uur. SCEG heeft de entree zo laag mogelijk weten te houden, een kaartje kost 10,00 euro.

Kaarten zijn nog verkrijgbaar bij de volgende locaties in Genemuiden : Foto Tuinman; De Lange Puur natuur  en Slijterij Stroomberg. De kaarten kunnen uitsluitend contant worden betaald.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Leistra