Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
19 mei 2024
Agenda
Active

Jeugddienst ‘Hoezo crisis?’ in Johanneskerk

Geplaatst op: 22 september 2022

In de Johanneskerk van Sint Jansklooster wordt zondagavond 25 september om 19:00 uur een jeugddienst gehouden. De organisatie ligt in handen van de Gereformeerde Kerk en de Hervormde Gemeente. In deze dienst, met het thema ‘Hoezo crisis?’, zal ds. Trouwborst uit Nieuwleusen voorgaan. 

De organisatoren vertellen: “Het thema van deze dienst is erg actueel, er zijn vele crises momenteel in de wereld en die houden iedereen bezig, maar zeker ook jongeren die aan het begin van hun leven staan en voor keuzes staan. Hoe was dat in de tijd van Jezus, hadden zij ook last van crisis? Kom jij ook ontmoeten, luisteren en zingen? De dienst wordt muzikaal begeleid door Dedicated to God uit Emmeloord.”

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra