Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
1 mei 2024
Agenda
Active

Bieb Vollenhove biedt opnieuw digitale cursussen aan  

Geplaatst op: 30 december 2022

In het eerste kwartaal van het nieuwe jaar biedt de Bibliotheek Kop van Overijssel opnieuw diverse digitale cursussen aan. De presentatie van het nieuwe cursusprogramma vindt op 10 januari plaats in de Bibliotheek Vollenhove, op 11 januari in de Bibliotheek Steenwijk en op 12 januari in de Bibliotheek Oldemarkt. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten, gaat de presentatie in alle drie de vestigingen van 14.00 tot 15.30 uur gepaard met een workshop Online bankieren.

De komende maanden staan in de Bibliotheek Steenwijk onder andere de cursussen Digisterker, iPhone en Online fotoboek op het programma. De Bibliotheek Vollenhove biedt in samenwerking met Innovatie Lokaal onder andere de cursussen Klik&Tik en Windows 11 aan. De Bibliotheek Oldemarkt verzorgt samen met De Landerijen onder andere de cursussen Werken met DigiD doe je zo en Werken met de tablet doe je zo.

De gratis workshop Online bankieren laat zien hoe je via de computer, laptop, tablet of smartphone veilig toegang hebt tot je persoonlijke bankrekening. Ook het doen van een online betaling komt aan bod. Nieuwsgierig naar het volledige cursusprogramma? Of belangstelling voor de workshop Online Bankieren? Neem dan contact op met één van de hiervoor genoemde vestigingen of kijk op www.bibliotheekkopvanoverijssel.nl/agenda.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra