Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
21 juni 2024
Agenda
Active

Oldenhof hoopt op veel helpende handen tijdens NLdoet

Geplaatst op: 27 februari 2023

Wie een dag de handen uit de mouwen wil steken op landgoed De Oldenhof, is vrijdag 10 maart van harte welkom. In het kader van NLdoet worden er bijvoorbeeld nieuwe haagjes geplant.

Het landgoed tussen Vollenhove en Sint Jansklooster heeft onder andere een grote tuin en een parkbos. Zij worden nagenoeg allemaal bijgehouden door vrijwilligers. Om vlak voor het voorjaar een flinke slag te slaan, hoopt het stichtingsbestuur dat er mensen zijn die samen een dag willen helpen op De Oldenhof. Tussen 10:00 en 15:00 uur wordt er gewerkt in de moestuin, gaat men compost uitrijden, worden snoeiresten weggehaald en wordt er bijna 150 meter aan nieuwe haagjes neergezet.

Wie na deze dag tuinieren de smaak te pakken heeft, kan vrijblijvend worden bijgepraat over andere (groene) vrijwilligersfuncties op het eeuwenoude landgoed. Belangstellenden voor de NLdoet-dag, kunnen zich aanmelden via de website van NLdoet of de site van het landgoed. Voor meer informatie: moestuin@landgoedoldenhof.nl

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra