Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
21 juni 2024
Agenda
Active

Beauty by Jorien gaat voor resultaat én ontspanning

Geplaatst op: 17 maart 2023

(Adv.) Beauty by Jorien in Belt Schutsloot gaat uitbreiden. Want al een jaar na de start, weten steeds meer dames en heren de weg naar de salon van Jorien Stam te vinden.

In mei begon Jorien met haar eigen schoonheids- en pedicuresalon aan huis. “Toen ik elf jaar geleden mijn opleiding heb afgerond tot pedicure en schoonheidsspecialiste, heb ik jaren in vaste dienst gewerkt bij een cosmeticabedrijf en een schoonheidssalon. Toch wilde ik graag wat voor mij zelf beginnen. Zo ben ik vorig jaar gestart met Beauty by Jorien. Dat liep eigenlijk gelijk boven verwachting. Daarom ga ik nu de bestaande salon aan huis uitbreiden”, vertelt de onderneemster.

Jorien verwelkomt niet alleen dames in de salon. “Nee hoor, er komen ook veel heren. Voornamelijk voor de pedicure. Want naast gezichtsbehandelingen behoren ook voetbehandelingen tot de mogelijkheden”, zegt Jorien. Klanten zijn welkom in Belt Schutsloot, maar ook pedicure aan huis behoort (voor ouderen) tot de mogelijkheden.

In tijden waarin veel zaken duurder worden, wil Stam haar diensten graag betaalbaar en laagdrempelig houden. “Of mensen nu komen voor ontspanning of voor een resultaatgerichte behandeling: ik help ze graag verder. Klanten vertrekken met een blij gevoel en daar doe ik het voor”, vertelt Jorien.

Maandag en donderdag is de salon geopend. Buiten die tijden om is er veel mogelijk. Voor meer informatie, contactgegevens en prijslijsten klik hier.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra